Короткохвостий

Короткохвостий
(Trachysaurus rugosus) ящірка сімейства сцинков; єдиний вид однойменного роду. Довжина тіла до 36 см. Поширений в чагарникових степах і напівпустелях Австралії. Харчується комахами та ін. Дрібними безхребетними, а також рослинною їжею. У березні самки народжують 2-3 дитинчат. короткохвостий (самка). Велика радянська енциклопедія.
(Trachysaurus rugosus) ящірка сімейства сцинков; єдиний вид однойменного роду. Довжина тіла до 36 см. Поширений в чагарникових степах і напівпустелях Австралії. Харчується комахами та ін. Дрібними безхребетними, а також рослинною їжею. У березні самки народжують 2-3 дитинчат.

короткохвостий (самка).

Велика радянська енциклопедія. - М.: Радянська енциклопедія. 1969-1978.